Bloggen

Bloggen

Ett liv i förändring

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Wed, January 17, 2018 15:09:00

Livet tar ibland väldigt konstiga vändningar och vårt liv har varit minst sagt turbulent sedan mitt senaste blogginlägg.

Borde skriva mycket mer om USA resan men det får bli vid senare tillfälle. Ni som är medlemmar i SASK har en bra sammanställning skriven av Lena Stangvik i sista numret av Aussietidningen. Den dagen jag får fiber kommer foton också lovar jag smiley

När vi kom hem från USA hamnade vi ju mitt i ett flytt kaos. Inflyttade i huset men inte mycket mer. Tycker nog att vi kom i ordning skapligt bra på ganska kort tid och före Jul kände vi att vi bodde i ett hem. Hösten är alltid en intensiv period arbetsmässigt så jag är nöjd att vi hann så mycket som vi gjorde.

Idag har vi 17 januari och väldigt mycket har hänt sedan Jul. Bl.a. så är jag utan arbete och står nu till arbetsmarknadens förfogande. Före helgerna var det fackliga förhandlingar angående missförhållanden som vi anställda upplevde. Goda diskussioner följde och vi kände att nu kommer det att bli förändringar till det bättre. Känslan var underbart skön när det väl blev helg. 9 januari hade vi uppföljningsmöte via skype och summan av kardemumman av det samtalet blev att både jag och min kollega Fredrik som bor i Blekinge och har södra Sverige som distrikt fick avsluta våra tjänster ”på egen begäran”. Ska inte trötta er med detaljer men det kändes ärligt talat för jäkligt. Nu har första chocken lagt sig och det har varit både ilska, förtvivlan, hopplöshet mm. mm. som rasat genom kroppen. Nu har jag landat lite och det känns faktiskt ganska bra. Ni som känner mig väl vet att jag älskar att jobba och dom sista åren innan pension hoppas jag har nya utmaningar med sig. Nu letar jag efter något, heltid, deltid, ibland tid, projektanställning, är egentligen öppen för alla förslag. Fastanställning är inte nödvändig eftersom jag från maj i år faktiskt kan gå i pension om jag vill. Nu ska Owe och jag renovera färdigt i huset, byta panel på garaget och bygga en ny altan. Dagarna blir ljusare och att sysselsätta sig är inga problem, vem vet det kanske t.o.m. blir lite hundträning.

Morsning till nästa gång.

//Anna

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.