Bloggen

Bloggen

USA

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Sun, October 29, 2017 13:50:25

Så var vi då i USA. Resan startade tisdag eftermiddag med resa till Eskilstuna och övernattning hos Lena och Stig i Ärla. Efter några timmars sömn bar det sedan mitt i natten av till Arlanda och flyg över till Staterna. Resan gick bra och vi fick ut vår bil och resan startade mot New Orleans.

Första stoppet och övernattning var i Lake Charles, då var vi möra efter att ha varit vakna 26 timmar bortsett från några timmars sömn på planet. Dagen efter bar det av ner till New Orleans. Vilken underbar upplevelse. Vi hittade ett kanon hotell mitt i Franska kvarteren, lyhörda och små rum men vadå, mitt i smeten. Fantastisk upplevelse och jag är så glad att vi åkte dit.Igår åkte vi uppåt igen och följde småvägar i träskmarken. HÄFTIGT! Vi såg även en påkörd Krokodil (Alligator?) inte så man vill gå ut på vägkanten och kissa direkt……..

Idag lördag ska vi åka till Galvestone ett litet samhälle på en ö just vid Mexikanska golfen och senare på dagen bär det av till Bryan där tävlingarna är.

På återhörande.
Anna  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.