Bloggen

Bloggen

Snart flytt

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Sun, October 01, 2017 16:55:18
Nu är både Korrarp och Torpet Ljunghem sålt. Vi fick det vi ville ha för husen och är jätte nöjda att det gick fort och smidigt.

16 oktober skriver vi i Mullsjö och kan flytta in. Före det ska huset renoveras lite, med betoning på lite. Tyvärr kommer det att bli lite större saker som vi inte räknat med som så småningom måste åtgärdas. Elen i källaren MÅSTE åtgärdas omgående, här är det någon som jobbat på egen hand och det är förskräckligt. Vi hoppas att "vår" elfirma kan komma i veckan och besiktiga samt förhoppningsvis åtgärda saken omgående.

Utsikt från framsidan på huset, här ska det sågas träd och buskar för att öppna upp ner mot sjön.
Framsidan
Baksidan
Gästhus
Lite bilder från ovanvåningen. Att göra innan inflytt............... Måla vårt sovrum, måla och byta golv på mitt kontor. Blå heltäckningsmatta, nej tack.
Källaren ska tak målas, brädfodring av väggar samt in med nytt golv. På sikt måste tvättstugan göras om och en stor garderob färdigställas + bägge förådsdelarna.
Gästhuset
Blir nog bra när det blir klart och vi får ta det i den takt vi orkar. Bara vi kommer in och får känna efter så blir det nog bra smiley

//Anna

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tessi S Sun, October 01, 2017 17:32:53

Ser mysigt ut ☺️

Posted by Ulli Sun, October 01, 2017 17:13:05

Så fint läge 👍.

Posted by Ulli Sun, October 01, 2017 17:12:40

Så fint läge 👍.