Bloggen

Bloggen

Valpflytt mm.

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Sat, August 26, 2017 16:41:36

Så var det dags för en liten uppdatering igen. Livet snurrar fort just nu………….. På en och en halv vecka har vi levererat valparna, köpt hus och startat försäljning av både Korrarp och Ljunghem. Fotografering av husen i veckan så vi har påbörjat ”dö” städningen i ett rasande tempo.

Om vi börjar med valparna så har dom nu flyttat till sina nya hem alla utom Cam som blir kvar hos oss. Alltid vemodigt när valparna flyttar och jag fixar inte riktigt att säga hejdå. Även om man vet att alla får det bra och man är så nöjd med valpköparna så åker en litet bit av hjärtat med varje valp. Dom rapporter jag fått från alla verkar bra och dom har inte ställt till med alltför mycket ofog. Alla utom Larma Lotta som såklart varit hos veterinär och opererat ut en tand som hon i stundens hetta ihop med Leasy bröt under en vild lek/kamp. Hon är lite speciell den där lilla hunden.

Samma dag som dom flesta valparna flyttade var vi och tittade på hus i Västra Kärr, Mullsjö. På några minuter bestämde vi oss och vi skriver inom en vecka. Känns fantastiskt bra att komma ”hem” till Mullsjö igen. Huset är väldigt mycket mindre än vi har nu så det blir många vändor till tippen, mycket försäljning på blocket och andra köp och sälj sidor. Vi har samlat på oss om man säger så. Vi kommer såklart att sälja vårt hus och även Ljunghem och den processen är påbörjad. Fortsättning följer.

Utsikt från altanen i nya huset smiley
Hörs igen.
//Anna

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.