Bloggen

Bloggen

Det händer saker i vårt liv

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Mon, September 04, 2017 17:59:12

Vi börjar med denna fantastiska helg vi haft i Håverud och på Melleruds BK. Årets upplaga av Rasmästerskap eller Aussie SM som vi valt att kalla det sedan ett år tillbaka gick av stapeln i helgen. Jätteroligt och massor av hundar, vänner och bekanta. Man är fullständigt slut efter en helg som denna och det är massor av arbete, förberedelser, ont magen innan allt är på plats. Men……. Även denna gång blev det tävlingar. Maria Ihrén som roddat detta i land i fem år är värd den absolut största eloge. Sen är det ju massor av fler personer som gör det möjligt både i rasklubben och utanför. Väljer att inte namnge någon av rädsla för att missa någon eller några. Ni vet själva vilka ni är och från djupet av mitt hjärta TACK!

Nästa år verkar som om Lydnads lydnaden och Söket kanske går i Jönköping i början av augusti och Spåren i september någonstans i närheten. Återkommer med detta.

För oss Maybe Tailsare var det en fantastisk helg och jag är så glad och stolt över Berit och Uno samt Johan och Kaxi. Berit och Uno certpoäng på sin första Elitspår tävling och trea i gruppen. Johan och Kaxi uppflyttade till Elit och tvåa i gruppen. Så fantastiskt roligt!

Alla valpar verkar fungera bra i sina nya hem och vår egen lilla Cam artar sig bra. Hon är redig den lilla tjejen.

Sen finns det ju lite andra saker i livet än hund. Idag den 4 september har vi skrivit på huset och den 16 oktober får vi nycklarna. Så roligt att åter få flytta ”hem” till Mullsjö. Håll tummarna att vi får vårt hus här på Korrarp sålt ganska snart så vi slipper sitta med dubbla hyror…………

Hörs snart,
//Anna  • Comments(0)//bloggen.maybetails.se/#post45