Bloggen

Bloggen

Valpar

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Thu, June 22, 2017 16:40:09

Så har dom då äntligen kommit valparna i Leasys andra kull 20 juni 2017. 8 valpar totalt 5 flickor och 3 pojkar. 1 Blue merle flicka, 2 bruna flickor och 2 svarta flickor. Pojkarna är svarta allihop. Alla har djupa färger och väldigt lite vitt. Hela förloppet var avklarat och valplådan rengjord efter 5 timmar. Jag är inte alls partisk när jag säger att dom är helt underbara.


Leasy är en lugn och trygg mamma vilket speglade av sig på hennes första kull och som kommer att ha samma resultat i denna kullen även om dom nu är dubbelt så många.
Michelle (Leasys matte) kom just när första valpen var född och idag torsdag är hon kvar ännu som trygghet för Leasy och för att det är kul såklart. Jag är oändligt tacksam för då kunde jag åka på jobbresa t.o.r. till Stockholm under gårdagen när jag visste att Leasy och valparna hade henne hos sig. Nu växer alla så det knakar och dom börjar bli lite korvliknande, alla har ökat i vikt vilket är fantastiskt skönt. Förvånansvärt tyst är det i valplådan också.

Ikväll ska jag på Nötvallningskurs med Tres så att hon får känna att någon bryr sig om henne också.


Nog för nu, återkommer inom kort. Ha en riktigt trevlig midsommar helg!

Bildresultat för midsommar bilder gratis
//Anna

  • Comments(0)//bloggen.maybetails.se/#post41