Bloggen

Bloggen

Februari

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Tue, February 28, 2017 17:48:30

När man inte skriver så ofta blir det väldigt mycket att sammanfatta. Idag är sista dagen i en händelsefylld februari månad.

Månaden började med att jag hamnade på sjukhus, vilket inte var kul. Var på väg till Borås för att hålla en utbildning på Komvux och SFI, många lärare skulle utbildas. När jag kom till Ulricehamn började jag känna mig konstig och efter ytterligare någon mil fick jag andnöd och mådde fruktansvärt dåligt. Stannade på en parkeringsficka och ringde företaget för att få hjälp att avboka. Insåg att jag var tvungen att ta mig till sjukhus och då var frågan hur. Ringa ambulans som skulle få åka långt för att vända på motorvägen eller köra själv. Fattade kanske inte det bästa beslutet i mitt liv, jag körde. Ställde bara bilen utanför akutintaget på Borås lasarett och tog mig in. Där kollapsade jag. Först trodde dom jag fått en hjärtinfarkt (trodde jag med) men EKG´t var ok. Då trodde man att jag fått en propp i lungan så iväg till röntgen. Efter det så steg febern från 37,0 till 40,7 på väldigt kort tid. Väldigt, väldigt obehagligt och jag blev såklart inlagd. Ska inte tråka ut er, låg kvar 3 dagar och det konstaterades att jag hade influensa. Om jag ska vaccinera mig nästa år? Lita på det, som tur var hade Owe tagit sprutan i höstas så han klarade sig.

Tyvärr har mina läppar "flippat" ur igen så nya behandlingar väntar. Glädjande nog så tog dom inte bort tumören på överläppen utan den ska hållas under uppsikt. Nya behandlingar får vänta lite måste klara av Tysklands resan först. Bara lilla fröken Leasy behagar komma i löp. Lite pirrigt är det, långt att åka o.s.v. och man vill ju att det ska gå bra och bli "lagom" många valpar.

Vi har vallat en del och jag tycker nog att den lilla spräckliga går från klarhet till klarhet. Nu intensiv tränar vi fösning och delning. Tanken är väl att vi ska försöka oss på ett VP under våren.
Hörs igen
//Anna  • Comments(0)//bloggen.maybetails.se/#post37