Bloggen

Bloggen

September och höst

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Sun, September 18, 2016 17:19:51

Och helt plötsligt är vi i slutet av september. Hur gick det till?

Ni som hängt med mig i Bloggandet vet att uppstarten på höstterminen brukar vara enormt hektiskt och så även i år. Tur att man har fritidsaktiviteter som hjälper till att släppa tankarna på jobbet när helgen kommer (den stora nackdelen med att ha kontoret hemma) avkoppling på hög nivå. Augusti månad bjöd på en arbetshelg i Håverud inför Aussie SM, det vanliga bruks SM, sonen och svärdotterns inflyttning i nya huset och sedan 3-4 september Aussie SM. Just nu har vi avverkat en träningshelg hos Govert och Carina i Vara med goda vänner och vallning, efter det blir det årets höjdpunkt Bok och Biblioteksmässan. Sedan……………… bär det av till Holland igen och i slutet av oktober har jag anmält till VP.

Axel och Louise (son och svärdotter)har äntligen hittat sitt drömboende. En fin villa i ett gammalt och lugnt kvarter i Huskvarna. Mycket jobb såklart men när det blir klart kommer det att bli fantastiskt. Så glad för deras skull.

Några ord om Aussie SM. Vilket fantastiskt arrangemang. Tänk er att det är över hundra hundar till start. Spår och sök alla klasser. Även i år visade Maybetailsare framfötterna. Berit och Uno kom tvåa i Lkl I och vann Hkl Spår och uppflyttning. Ann-Marie och Co-Co vann appell sök med Gdk. Mao två SM vinnare, än en gång grattis.

På stora Bruks SM som i år gick i Borås var det många att heja på. Fantastiska resultat, även här Grattis igen, ni vet vilka ni är.

Nu vankas det Bok och Biblioteksmässa kommande vecka och sedan bär det av till Holland.

Några bilder från Håverud, spindel och galningarna Owe & Stig smiley.

Återkommer

//Anna  • Comments(0)//bloggen.maybetails.se/#post32