Bloggen

Bloggen

Semester sammanfattning

Hundar och annatPosted by Anna Brinning Thu, August 04, 2016 11:20:42

Ja då var man åter i selen och höstens jobb som brukar vara en intensiv tid på året. Tur att man har haft en förhållandevis lugn semester om än med ryggont för Owe och en lite seg förkylning för mig. Vi tar det från början.

Första veckan hade vi äran att få ha son, sonsambo och yngsta barnbarnet William här. Så härligt att få rå om lillgrabben lite längre tid än bara en liten stund då och då. Vi gjorde väl egentligen inget särskilt men var en sväng på Kinnekulle och en natt var Louise mamma med make här och vi hade en trevlig kväll tillsammans.


Gå träning på lite mer avancerad nivåsmiley

Sen bar det av till Krogsbo och Trail, vi hade bokat in oss på en jätte trevlig camping som heter Silvköparen i Sala, rekommenderas varmt. Tävlingarna gick över förväntan bra och jag är så nöjd med Tres som går från klarhet till klarhet.


När vi kom hem hade Hege och Steinar kommit och hjälpte oss hålla koll på fåren och dom stannade ett par dagar. Vi hade fina dagar med vallning, god mat och trevligt umgänge.

Sista helgen så var det dags för Guldtackan vilket innebar att på torpet bodde Ingrid Wigur, Tomas ”Limpen” och Ennelie Sjöberg med sina hundar. Samtidigt kom Owes yngsta dotter Maria med särbo och alla tre barnen. Owes barnbarn Elina och jag passade på att ta en tur med Islandshästar och hade en egen eftermiddag ihop. Guldtackan innebar tre träningsdagar i olika grupper samt tävlingen ”Guldtackan”, jag anmälde mig till tävlingen men det var för svårt för Tres. Bara att ta nya tag och man kan inte begära att hon ska klara saker som ligger över hennes förmåga och träningsnivå. På söndagen följde jag med Ida och pojkarna som skulle segelflyga, så roligt att se Melvin och Felix så glada. Värmer ett mormorshjärta.


Sista semesterdagarna har jag tränat och tränat och tränat samt anmält mig till Trailen i Holland i slutet av september. Mer om detta i nästa blogg inlägg.

Ha en fortsatt skön sommar/höst.

//Anna  • Comments(0)//bloggen.maybetails.se/#post31